Sky

Model Sky má univerzálne uplatnenie v akýchkoľvek priestoroch, kde je nutná intenzívnejšia harmonizácia. Je vhodný do bytov a rodinných domov v mestách, do menších kancelárii apod.

Eliminácia vplyvov

3G 4G 5G Elektromagnetické pole EMF Voľne radikály

Prostredie

Biorezonancia Domáca pracovňa Klinika Lietadlo Mestsky byt Nemocnica Rodinný dom Škola

Kategórií:

„Sky“ Vám môže byť veľmi nápomocný pri vašej ceste životom. Znesie pre vás na zem kúsok magického neba a zlepší váš život. Či už máte problém s kvalitou spánku alebo potrebujete znížiť pôsobenie negatívnych vplyvov na vaše telo, myseľ alebo dušu, ktorým sme neustále vystavení. Účinky modelu Somavedic Sky zahŕňajú povznášajúci pokoj, rovnováhu, harmóniu, zlepšenie koncentrácie, intenzívnejšiu regeneráciu organizmu a kvalitnejší spánok.

Eliminácia negatívnych vplyvov: elektromagnetického poľa, geobiologických zlomov, voľných radikálov
Prostredie: rodinné domy a byty v mestách, rehabilitačné centrá, kancelárie, obchody atď..
Korpus: ručne fúkané krištáľové sklo vo vnútri potiahnuté striebrom
Certifikácia: IGEF (Nemecko)
Srdce: Teslova cievka, polodrahokamy, drahokamy a vzácne kovy (Au, Ag, Pd, Pt, Cu, Zn)

Čo všetko balíček obsahuje?

USB kábel s cestovným adaptérom na zapojenie do zásuviek rôznych svetových štandardov.

Odosielanie a vrátenie tovaru

Na všetky naše výrobky Somavedic ponúkame 60-dňovú záruku vrátenia peňazí. Takže máte dva mesiace na to, aby ste si ich vyskúšali bez akéhokoľvek rizika. Pokiaľ však od vášho nákupu uplynulo viac ako 60 dní, nie sú bohužiaľ výmena ani vrátenie peňazí možné. Náklady na dopravu nie je možné vrátiť.

————————

Urýchlenie somatického liečenia

Ako produkty Somavedic fungujú

Produkty Somavedic pracujú na princípe kontrolovaného uvoľňovania energie z drahokamov a polodrahokamov. Vytvára súvislé pole pokrývajúce viac ako 260 štvorcových metrov (2800 štvorcových stôp). Produkty Somavedic generujú súvislé pole podporujúce životnú silu s dosahom až 30 m (100 stôp) vo všetkých smeroch, ktoré prechádzajú podlahou aj múrom.

Overený pozitívny účinok

Výrobky značky Somavedic boli v priebehu rokov podrobené testovaniu v rôznych nezávislých laboratóriách a bol preukázaný ich pozitívny účinok na naše bunky a organizmus. Ich pôsobenie urýchľuje regeneráciu buniek a pozitívne ovplyvňuje variabilitu srdcovej frekvencie a kardiovaskulárny a nervový systém. U väčšiny používateľov dochádza k zlepšeniu kvality spánku a tiež pociťujú viac energie počas dňa.