Harmony

Harmony je plnohodnotným nástupcom modelov Quantum a Traveler. Ľahko si poradí s väčšou záťažou ako na vidieku, tak pri cestách automobilom.

Eliminácia vplyvov

Elektromagnetické pole EMF

Voľne radikály

Kategórií:

Model Somavedic Harmony je menším variantom silného modelu Somavedic Sky. Hodí sa preto do menších izieb, kancelárií alebo do auta na pravidelné dochádzanie do zamestnania.

  • Bol špeciálne vyvinutý na použitie v automobiloch
  • Neutralizuje účinok elektromagnetického zariadenia a taktiež technológií Bluetooth a GPS na ľudský organizmus
  • Odbúrava voľné radikály
  • Počas konania pôsobí osviežujúcim účinkom
  • Regeneruje a detoxikuje organizmus
  • Harmonizuje domáce prostredie

Somavedic Harmony neutralizuje účinok záťaže a odbúrava voľné radikály, ktoré sú generované technológiami WiFi, Bluetooth, informačno-zábavným systémom v automobile, klimatizáciou a ďalším elektronickým vybavením vo vozidle. Model Harmony uvoľňuje celé telo a bolo overené, že taktiež dodáva energiu a podporuje sústredenie počas riadenia.

Eliminácia negatívnych vplyvov: elektromagnetického poľa, geobiologických zlomov, voľných radikálov
Prostredie: chaty, chalupy, jednogeneračné domy, nehnuteľnosti na vidieku bez väčšej záťaže (EMF), automobily a hotelové izby
Korpus: ručne fúkané sklo vo vnútri potiahnuté striebrom
Srdce: Teslova cievka, polodrahokamy, drahokamy a vzácne kovy (Au, Ag, Pd, Pt, Cu, Zn)

Čo všetko balíček obsahuje?

USB kábel s cestovným adaptérom na zapojenie do zásuviek rôznych svetových štandardov.

Odosielanie a vrátenie tovaru

Na všetky naše výrobky Somavedic ponúkame 60-dňovú záruku vrátenia peňazí. Takže máte dva mesiace na to, aby ste si ich vyskúšali bez akéhokoľvek rizika. Pokiaľ však od vášho nákupu uplynulo viac ako 60 dní, nie sú bohužiaľ výmena ani vrátenie peňazí možné. Náklady na dopravu nie je možné vrátiť.

————————

Vibračné hojenie prichádza v malých dávkach

Ako produkty Somavedic fungujú

Produkty Somavedic pracujú na princípe kontrolovaného uvoľňovania energie z drahokamov a polodrahokamov. Vytvára súvislé pole pokrývajúce viac ako 260 štvorcových metrov (2800 štvorcových stôp). Produkty Somavedic generujú súvislé pole podporujúce životnú silu s dosahom až 30 m (100 stôp) vo všetkých smeroch, ktoré prechádzajú podlahou aj múrom.

Ako zvýšite životnosť vášho produktu